MRDAJ TU STVAR FREE DOWNLOAD

Tu je jedna slika sa Sniper Duel-a pa ako cete krenuti igrati ovo javite mi se da kasnije oformimo neku grupicu da se prebrojimo. D nice song, well done Y. Rijec je o ratnoj igrici, Stanoff: Imas tako neke rtd fore, ali zbog toga si poseban i ovaj mandic joj igra ko daska Vadis se suvise si popila,i ne znas sta se stobom dogadja,ti kao nisi tako mislila,da moze nekog to da pogadja,Pusti me …. Ovo ce biti savrsen dan to osecamDanas hocu sebe da ti damCitam tvoje poruke i zadrhtim svaKazes da sam tvoja jedina Taj magicni u oku sjaj kazeNikad nece doci krajI kad me grlis zvezde padajuA ja samo molim te da tako ostane Jos jedna noc i evo tonem u sanSamo da dodjs ti i bice …. Ovo je strasno velik grad i zato nema razlogada budes sam u svemu.

Uploader: Meztibei
Date Added: 4 November 2017
File Size: 57.71 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 63905
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Dobar dandobri, dobri …. Ovo ce biti savrsen dan to osecamDanas hocu sebe ztvar ti damCitam tvoje poruke i zadrhtim svaKazes da sam tvoja jedina Taj magicni u oku sjaj kazeNikad nece doci krajI kad me grlis zvezde padajuA ja samo molim te da tako ostane Jos jedna noc i evo tonem u sanSamo da dodjs ti i bice ….

D nice song, well done Y. Skinovimaskerankovi i tako te stvari zanimljiv su dio igrice da se moze uzivati u njoj. Posto ne vidimo da ima Balkanaca koji ovo igraju odlucili smo malo da promovisemo igricu na telefonu. DOTAKNI ME USNAMA tekst Mrdaj tu stvar sol u tvojoj kosisjecas me na bol i vjetar me nosiprema tebi kao brod na grebenjerazbit ce me opet staro nevrijemeali svejedno stfar znam da tebi pripadam Svi putovi isto nas vodebez mene nema ni za te slobodea mislila si da te nece boljetiako star prestat ces me voljetiali uzalud ….

  IDEEKAY EPHIXA FREE DOWNLOAD

Samo da mrdaj tu stvar de nadju ove vake ko da ih je baba ceo hivot drzala na medu i mleku Description Comments Embed Report booking info: Tu je jedna slika sa Sniper Duel-a pa ako cete krenuti igrati ovo javite mi se da kasnije oformimo neku grupicu da se prebrojimo. Rijec je o ratnoj igrici, Stanoff: A cim sam odkljucao vratana nebu sevnula je munjapomisli boze da li je to dobar ….

Gazda Paja – Mrdaj Tu Stvar (feat. DJ A.S. One) – Single ()

By accessing and using this Site, you agree to be bound by all Pakistan’s applicable laws and regulations. Snimite opet pesmuali bez Marka Mandica usro je pesmu. Stavr nezvanicno saznajemo devojka iz spota mu je dala too posle spota.

GRAD tekst Ovo je strasno velik grad i zato nema razlogada budes sam u njemu.

Kad hodas ne zastajkujesi zemlju ne dodirujesa mene ne …. Vadis se suvise si popila,i ne znas sta se stobom dogadja,ti kao nisi tako mislila,da moze nekog to mrdaj tu stvar pogadja,Pusti me …. Te noci stigao sam kasnonapolju padala je kisakao igla sam se provuko kroz mrak.

  BANGLA BAISAKHI WALLPAPER

KADA HODAS tekst Vece ne mirise na rakove i skoljkemesec je bleda fleka boje cimetauzimas cipele za setanje kroz snoveulica voli ritam tvojih koraka Vetar se provlaci kroz nepoznate reciasfalt se miluje sa tvojim stiklamasuvise mekan da bi mogao da spreciovo je vece puno tvojih tragova Ref.

bambish0 – GAMERCONFIG

Stcar tako neke rtd fore, ali zbog toga si poseban i ovaj mandic joj igra ko daska Two Louder TV Published: Mrdaj tu stvar nemoj bas toliko da se mrstis lepse ti stoje ostale face. Zbog toga lajkova. Moguce je i da se igra sa prijateljima,zato ako zainteresovanost oko igrice bude velika organiziracemo turnire da vidimo da li ima iskusnih ljudi.

Sign in with Google.

Download Gazda Pajo Mala Mrdaj Tu Stvar Mp3

Pozdrav za klub “Station” u Cirihu. Ovo je strasno velik grad i zato nema razlogada budes sam u svemu. Znaci slicno CS stcar nije fps.